top of page

GoodTalks Privatlivspolitik

Bliv klogere på, hvilke personoplysninger GoodTalks indsamler, til hvilke formål, og hvordan vi beskytter oplysningerne i forbindelse med Danish Diversity Day og Danish Diversity Awards 2023.

Ansvarlig for dine oplysninger

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er:

GoodTalks

Tingskiftevej 5
2900 Hellerup
Denmark

kontakt@goodtalks.dk

+45 30 76 33 00

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 30 76 33 00 eller kontakt@goodtalks.dk.

Nedenfor kan du se, hvilke personoplysninger GoodTalks indsamler, til hvilke formål og hvordan vi beskytter oplysningerne. 

Hvilke oplysninger behandler GoodTalks - og til hvilke formål?

GoodTalks indsamler kun personoplysninger til specifikke og saglige formål. Hvilke typer personoplysninger, GoodTalks behandler, afhænger af det enkelte formål og din relation til GoodTalks. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke personoplysninger GoodTalks behandler til hvilke formål, afhængig af hvilken relation, du har til GoodTalks.

Behandling af oplysninger

​Når du deltager i et arragement

Når du deltager i et arrangement hos GoodTalks behandler vi personoplysninger om dig med det formål at afvikle arrangementet, holde kontakt med dig før, under og efter arrangementet, og med det formål at kommunikere om arrangementer. 

Når du modtager nyhedsbreve

Når du er modtager af et nyhedsbrev eller et andet abonnement, behandler GoodTalks oplysninger om dig med det formål at levere relevante nyhedsbreve og abonnementer til dig.

For at kunne levere denne ydelse behandler vi oplysninger om navn, stilling, e-mail, telefon, hvor du er ansat, samt oplysninger om nyhedsbrevet/abonnementet.

Indhentning af oplysninger

GoodTalks oplysninger om dig stammer fra enten

- Dig selv

- En kollega på din virksomhed

Dine rettigheder

Ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som GoodTalks behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til rettelse

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine oplysninger, inden Goodtalks generelle slettefrist indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. I givet fald må GoodTalks fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, med henblik på at fastlægge, forsvare eller gøre et retskrav gældende, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod GoodTalks ellers lovlige behandling af dine oplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at overføre oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse oplysninger fra GoodTalks til en anden dataansvarlig uden hindring.

Ret til at trække samtykke tilbage

Du har til enhver tid ret til at trække et samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte GoodTalks på kontakt@goodtalks.dk. Hvis du vælger at trække et samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af GoodTalks behandling af dine oplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke. Det får derfor først virkning fra det tidspunkt, hvor du trækker samtykket tilbage.

Ret til at klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, DI behandler dine oplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

bottom of page